Layout by Julia E.

19. elokuuta 2012

Mä ensimmäiseen vastaantulijaan taas tänään tarrauduin et hetkeks unohtaa mä voisin mä en koskaan ole sunPistin tähän alkuun nyt noi kuvat mitkä oon ottanu tuolta koulusta. Ku meillä oli perjantaina sellanen päivä et meille tuli palohälytys harjoitus ja sen jälkee jäätiin luokkien kans ulos ja syötiin ulkona ja kuvitettiin noit parkkipaikkoja luokkien kesken ja sitte paras voitti jonkinlaisin rahapalkinnon, mutta se ei täl kertaa tullu meijän luokalle.
Eilen olin oikeestaa koko päivän Kiran kanssa. Päivällä käytiin lammella uimassa, siinä toivossa et siel olis ollu porukkaa, mut koska se kioski oli kiinni, niin ei siellä sitten ollu kun pari lapsi perhettä. Sen jälkee mentii molemmat hetkeks kotiin. Illalla lähettiin kattoo pyörillä et onks Salossa mitään elämää, mut eipä kehuttavasti ainakaa sillonku me siellä käytii.


Ainiin nyt en sitte ota enää vastaan blogeja siihen -linkkaa blogisi- postaukseen. Et rupeen ens viikolla katteleen niistä blogeista ne mielenkiintosimmat (: Mut en sitte lupaa mitää et koska sen postauksen saan aikaseks, mut kaikki ajallaa ;)

 

4 kommenttia:

 1. ihanat bikinit !

  VastaaPoista
 2. Ihana blogi, ulkoasu, banneri (ups, ne taitaa olla sama asia), biksut ja jeejee, sait uuden lukijan:)

  http://itsavioletworld.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. haha no mut hei kiiitos ((: käyn kattoo kans ton sun blogin (:<3

  VastaaPoista