Layout by Julia E.

6. elokuuta 2012

City never sleeps, just joo.
H: Joopajoo tossa teille taas oikeen kunnol sekavat kuvat viime viikosta. Koska noit jaettavii kuvii oli niin paljon niii aattelin sit laittaa niist tollaset kollaasit ja näin helpottaa teijä rullaussormee :D Mutta jooo olin viime viikolla keskiviikosta sunnuntaihin yksin kotona - tai no yksin ja yksin olisko ollu jopa yks yö ku olin oikee kunnolla yksin ettei kukaan ollu meillä!
Käytiin mummin ja vaarin kanssa Turussa tollasella laivalla syömässä ja se ruoka oli vaa jotain niiin hyvää että suositelen kyllä lämpimästi! Tuli kierrettyä kahet pippalot, joista mulla on vaaa Marin ja Ampun syntäreiltä kuvia, koska ne toiset kuvat ei oikeen oo julksukelposia. Mullaki kyll oli ''illanistujaiset'' parin kaverin kans että syötii vaaa ja katteltii leffoi ja sit loppu illast eksyttii Katrin, Tinon ja Jannen kans piuhalle Saloo ja jossai vaihees yötä käytii märyssä yö-uinnilla, koska pitäähän kerra kesälomasa yhet yö unit tehä!
Lauantaina oltii sählyjoukkueen kanssa meijän ekassa turnauksessa, joka oli Plazan katolla.. Joo siis ulkopaikakuntalaisille tiedoksi että se on sellanen kauppakeskus, jonka katolla jäjestettiin sellanen Salon katusählyn mestaruus 2012 -turnaus. Mutta kuinkas kävikään ja hävittiin kaikki pelit! Ja se ei kyllä pilannut fiiliksiä yhtään!. Ite tein kolme maalii ja olin iha tyytyväinen peleihin. Että Loistocuppia sitten vaan odotellessa (:

2 kommenttia:

  1. Jaa et sielt katolta se selostus tulikin! :D Ihmeteltiin ku oltiin katutasossa VPK talolla yksissä häissä lapsenlikkoina neljästä eteempäin (ja jäätiin kyllä nauttimaan talon antimistakin.. heh), vähä ihmettelin et mist toi ääni tulee!! :DDD

    VastaaPoista
  2. haha joo sieltähän se :DD

    VastaaPoista