Layout by Julia E.

9. elokuuta 2012

F A C E P A L M !


Mun oli ihan pakko tulla jakamaan tää kiehumispiste teijän kanssa.. Mitä te ootte mieltä siitä kun saa fb:stä lukea julkiselta seinältä kun -00 ja -99 juttelee siitä kun he on lähös ryyppäämää!? Mun mielest tää alkaa mennä jo pikkasen yli, koska sillonkun olin ite ton ikänen nii leikin tyylii pikkuautoil ja barbeil himas :D Mut nyt ku kattoo tätä touhuu nii herää kysymys et mihen tää maailma on OIKEESTI menossa. En tiiä ootteko huomannu mut ainaki tän mun koti kaupungin keskusta on ihan täynnä näitä kovikziii ku on menossa just ja just ehkä ylä-asteelle, jotka jo silti hilluu sielä tupakka tai nuuska huulessa!
Okei sanontaha menee sillee että kaikkee pitää kokeilla, mut eks tää nyt oo jo kuitenki vähä liian aikasta, ku miks ei ihmiset vaa voi elää sitä ''nuoruutta'' sillee ku kuuluis ja leikkii sit nii aikusii vähän vanhempana. En tiiä mitä mieltä te ootte tästä asiast mut mun mielest tää on jo iha ihme pelleilyy!


ps. Asiast rikkaruohoo nii katri on nyt poistunu täst blogist ku tajuttii et kirjotetaa niiiiii erinlaisii postauksii et parempi tällee, joten se - linkkaa blogi juttu tulee nyt vaan multa (: joten linkkailkaa lisää TÄNNE!14 kommenttia:

 1. No jos itte haluu olla nii vitun idiootti ja sen ikäsenä sen juomisen alottaa ni antaa mennä, mun mielest naurettavaaa se on, siin kohtaa ku on se 15v täyttäny ni ehkä sillo vois KOKEILLA mut silti se vakituine joka viikonloppune kaljaa on vitun naurettavaa ja aivan turhaa rahankulutust, sitku täyttää sen 18v ja voi ihan itse hakea kaljansa kaupasta ni jos siihe haluu rahansa kuluttaa ni senkus. Jos olisin näitten henkilöiden isä ni se pelleily loppuis samantien noi nuorena

  - Miro Nurmimäki

  VastaaPoista
 2. hahahaxd päivän naurut !!! en ota kyl kantaa toho koska oon '98 mut menee jo vähä pitkäl et oikeesti ton ikäset.. :( sääliks käy

  VastaaPoista
 3. jooo samaa mieltä xd mut nii kuka sillee kirjotteli ?

  VastaaPoista
 4. tä on niin totta ! varsinki salos, plazas ei nykyää muuta liikukaa ku noit kutosluokkalaisii koviksii...

  VastaaPoista
 5. vaik oonki 00 oon ihan samaa mieltä ne oikeesti nolaa ittes ! sit ne juttelee tuol jossai plazas et '' joo et me oltii iha kännist lauantain ja sit ei siit seurannukkaa hyvää .. hihihiih '' et joo ... ite en tollasee ittensä nolaamisee alennu..

  VastaaPoista
 6. ootko ite hiema nolo ku ihkutat sitä tuol facebookis :d?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niino mä saan kyll oma fbs ihkuttaa vaiks paskal käymist?! Et tota jos ei kiinnosta nii ketää ei pakota sua olee mun kaveri siel tai seuraamaa mun blogii? :)

   Poista
 7. hei kiitti päivän nauruista. oot nolo.
  kato omia fb päivityksiäs. jejeee party party vaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mun fb liity tähä mitenkää:DDDD ja pontti oli se ikä :DDDD - ääliö.....

   Poista
 8. pidäks sä itteäs sitten aikuisena. ku salonjokilaaksos olit antanu kommentin: oli kiva huomata, että sählyn voi aloittaa aikuisenakin vaikka nuorena ei olekkaan pelannut?!!
  hei oot 16, ja vielä lapsellinen sellanen. vai oliks kommentit menny haastattelus väärinpäi? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niiino sähä melkee kuulit sen mitä sille haastattelijalle sanoin :DD ja en tiiä minkä asteine lukihäiriö sull on mut en oo missää vaihee sanonu itteeni mitenkää aikuseks? ja en sit tiiä kui lapsellinen ja nolo oon mut mä sentää kehtaan sanoo asioi omal niimel toisin ku sä ku tuut anonyymin huutelee :D

   Poista
 9. oma serkku on -00, joten tiiän et ne on viel ihan pikkasii.. mut voin sanoo et on niit muuallaki ku salossa! mm. kävelin kerran myllyssä yksin, kaks just jotai -00 tuli vastaa siniset luomivärit naamassa ja mulkkas mua. en voinu ku vaa nauraa päi naamaa ja kysyy iteltäni et mitä helvettiä?! :DDD

  VastaaPoista
 10. joo näin sen keskustelun kans eile :D:D hei iha oikeesti

  VastaaPoista
 11. juu samaa mielt ! en ymmärrä miks täytyy nii nuore rupee juomaa tai polttamaan ! hei jotkut niist menee vast kutosel ja aikoo jo sillo pilata elämäs jollaa tupakal ! :// mut omapaha o vikansa ku haluuvat olla nii kovii !!

  VastaaPoista