Layout by Julia E.

27. helmikuuta 2015

LEVI 2015


Pikkusen on kestänyt tän postauksen toteutus.. hups Mutta tosiaan oltiin vk. 8 levillä. Tää oli mulle eka kerta levillä ja ihastuin ihan täysin!! En kauheesti raahanu tota järkkäriä mukana... jotenka suurinosa kuvista on otettu Iphonella.


1. & 2. Oltiin tiistaina hiihtämässä, kun rinteillä tuuli ihan kauheesti ja oon aikamoinen vilukissa. Hiihto sää ja maisemat oli ihan täydelliset ja oon kyllä ylpee itestäni, että jaksoin hiihtää 15km vaikka viime kerrasta onkin jo aikaa.


3. Selfie ennen rinteisiin menoa, sekä uus burtonin laskettelu takki jonka löyty intersportin alesta 80€. Mun vanha takki joka näkyy kuvassa 8. on ostettu prismasta ja se tahto vähän päästää tuulta läpi niin osu hyvään kohtaan noi alet! 4. Aleksin pikkusisko gondoli hississä. (:


5. Yllätyin miten Iphonella saa otettuu näinkin tarkkoja kuvia. Tää on ylläksen huipulta, kun oltiin keskiviikkona testaamassa niit rinteitä.


6. Kuuluisa joulutarinan mökki, jonka löytyy läheltä gondoli hissiä.


7. kohti huippua! 8. Tiistaina piti tottakai ottaa selfie auringonpaisteessa ennen ku lähettiin hiitämään.


9. Tilannekuva! 


10. Pejantaina eli vikana laskettelupäivänä oli aika täydelliset säät! Alkuunsa  näytti tosi sumuselta, mutta kun noustiin levin huipulle - pilvien päälle niin maisemat oli ihan täydelliset.


11. Oltiin kattomassa viikon aikana hullu poro areenalla Elastista ja Haloo helsinkiä ja ihastuin oikeestaa molempiin ihan täysin. Ostetiin liput Elastisen jäähalli keikalle ja tällä viikolla Haloo Helsinki kerto järjestävänsä viikko elastisen keikan jälkeen kans keikan Hartwallilla, joten kaipa sinnekkin on lippu ostettava.

Tuli aika pitkä pätkä ja paljon kuvia, mutta toivottavasti jaksoitte loppuun asti! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti