Layout by Julia E.

1. syyskuuta 2014

Kreikka 2014 part 1


Hengissä ollaan vaikka edellisestä postauksesta onkin jo aikaa. Syy postaamattomuuten on mun saamattomuus ja ajanpuute. Kreikan reissun jälkeen alko koulu, joka tarkottaa mulla amiksen viimestä vuotta, eli ensihoidon koulutusohjelmaa. Meillä on kamalan pitkiä koulu päiviä tänään kotiuduttu puoli viisi ja koska haluan pitää yllä mun sosiaalisiasuhteita ei oo ollu aikaa istua koneella. Esim. Selasin ja siirsin kreikan kuvat koneelle n. 2viikkoa reissun jälkeen! Mutta tässä vihdoin niitä kuvia olisi --->


Tossa on kuvia sekalaisessa järjestyksessä, sillä en jaksa rueta vääntämään joka päivästä omaa postausta. Otettiin kuitenkin tosi paljon ihan vaan rennosti, joten en kantanut ihan kokoajan kameraa mukana. 
Varattiin toi matka n. kuukautta ennen lähtöä rantapallo.fi äkkilähdöt osiosta ja meidän reissu oli finnmatkojen kautta. Ja hyvä että oli koska oli tietynlainen turvan tunne, kun siellä oli suomalaisia oppaita. Oltiin siis Aleksin kanssa ihan kahdestaan reissussa. Lähdettiin siis 2.8 ja tultiin takaisin 9.8. Ei oltu kumpikaan oltu enne rodoksella ja molemmat kyllä ihan tykättiin. Ainut miinus oli, kun oltiin n. 8km päästä keskustasta. Aluksi meinattiin vuokrata pyörät ja mennä niillä, mutta luovuttiin ajatuksesta, sillä jokapäivä oli reilusti päälle 30 astetta lämpöä. Part 2 tulossa parin päivän kuluttua (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti