Layout by Julia E.

18. syyskuuta 2014

Baby you´re so classic


Aattelin tehä teille pitkästä aikaa jotain kynsiin liittyvää postausta. Taisin innostua pikkusen siitä kun ostin Anttilan ALE:sta kaksi IsaDoran kynsilakkaa. 


Tossa on siis noita tarvikkeita mitä käytin;
Pallotikku
Kynsien ''kiillottaja''
Pikakuivattaja
Itse ihanan värin omaava lakka
Kynsilakan poistoaine
Pallolakka


Tolta noi kamaluudet näyttää naturellina! Mulla alkaa kahen viikon päästä työharjottelu, ja sen aikana ei saa käyttää kynsilakkaa, joten pitää ottaa kaiki irti tästä kahesta viikosta!


Tossa on toi mun mainitsema kynsien ''kiillottaja''. Sillä ku hinkkaa kynnen pintaa se tekee siitä ihanan sileän. Suosittelen ostamaan! Ei maksa kun pari euroa ja tuloksen huomaa ihan selvästi.


Tossa on toi ''pallotikku'', jonka kesällä tilasin Avonilta, mutta pääsin vasta nyt ekan kerran testaamaan. hups.... 


1.  Avonin kynsien pikakuivattaja. Tää on ihan huipputuote ja voin suositella sitä ihan kaikille! Toi on ku taikaa sitä kun suihkauttaa lakkauksen päälle, niin menee n. kymmenen sekunttia ja voila se on kuiva! riippuu tietty myös siitä kui paksu kerros kynssilakkaa on.
2.  Tossa on toi uus kynsilakka. Oletin että siitä olis tullu kynnellä vähän tummempi, mutta kyllä tää kelpaa. Ihanan tyttömäinen väri!


Tältä ne sitte näytti. Tossa on kaks kerrosta tota vaaleeta lakkaa ja silti se jäi aika vaaleeksi.

Mun mielestä kynsiä on kauheen vaikee kuvata, kun et ikinä tiiä missä asennossa tota kättä pitäs pitää.. Toivottavasti tykkäsitte ! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti