Layout by Julia E.

29. elokuuta 2013

VitaalielintoiminnotNyt se sitten on koittanut.. Meinaan ensimmäinen ammattikoulun toisenvuoden K O E ! Joka otsikosta huomaten on vitaalielintoimminnot. Mä en edes muistanu kuinka vaikeeta kokeisiin lukeminen voikaan olla? varsinkin ku kaikki muu tekeminen kiinnostais paljo enemmän kun veri ja sydän. En oo oikeestaa koskaa ollu koulukirjojen suhteen mikään lukutoukka, mut oon silti aina yrittäny lukee sen mitä päähän on jääny. Mulla on muutamia tapoja, joita on aivan pakko noudattaa samalla. 


Kännykkä on aivan pakko olla äänettömällä, vaikka rivien välistä välilllä katon onko tullu viestejä tai ilmotuksia. Ja kappaleiden välissä on vähintään pakko pelata yks peli mahdollisimman pitkä jotta saa ajatukset hetkeks pois !


Kesällä pitää pitää ikkunaa auki, että saan raitista ilmaa ja että tulee ees vähän taustamelua, koska hiljaisuus on aivan kamala! Talvisin sitten taas tykkään laittaa paljon kynttilöitä siihe pöydälle palamaan samalla ku luen. Siitä tulee mukavan rauhallinen olo, vaikkakin välillä keskityn enemmän liekkien lepatukseen kun kirjaan! :D

5 kommenttia:

 1. Miten oot saanu ton lukitusnäytön tollee et siin ei oo niit harmai? o:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kuten edellisessä postauksessa kirjotin niin en oo tehny tätä ulkoasua. Jos katot koneelta mun blogii nii tuolla oikeessa alakulmassa on linkki ''layout by julia E.'' paina sieltä ja käy kysyy (:

   Poista
  2. ei kun meinasin ton iphonen lukitusnäyttöö !! Ku toi näyttää iha sika kivalt ku siin ei oo niit harmai juttui ni mite oot saanu ne poies ?

   Poista
  3. aaaaaa no en oikeestaa ees tajunnu tot kysymyst :DDDDD mut siis mul on täs IOS 7 käyttöjärjestelmän BETA versio (eli kokeiluversio) toi uus käyttis julkastaan iphonelle vissiinkin syys-lokakuun vaihteessa (:

   Poista
 2. mistä oot saanu ladattua ton jutun puhelimeen ?

  VastaaPoista