Layout by Julia E.

23. elokuuta 2013

Secret or not


Mietin pari päivää että tekisinkö ollenkaan tätä postausta, koska kauheen moni mun kavereistakaan ei taida tietää tästä vieläkään vaikka asia on tapahtunut jo kolme viikkoa sitten... 

Nimittäin 2.8 kävin Helsingissä, Idolsin koelauluissa.
Oon valehtelematta kattonu Idolssia siitä lähtien kun Hanna Pakarinen voitti sen 2003 ja jo sillon 7-vuotiaana päätin, että kun oon tarpeeks vanha mähän meen ja kokeilen, koska mitäpäs mä ilmasessa laulukisassa häviän. No SE perjantai aamu koitti ja lähettiin Aleksin kanssa seittämän junalla Pasilaa kohti ja suunnistettiin asemalta olympiastadionille. Määrä oli että siellä pitää olla kymmeneltä, mutta oltiin hyvissä ajoin jo ysiltä. Ensin ooteltiin tunti, että päästiin porttien sisälle ja sitte n. puoltoista tuntia, kun heikkille kuvattiin juontoja yms. Loppujen lopuks ku päästiin ''sisälle'' niin ei menny kun ehkä 20min ku oli mulla h-hetki edessä.. Pulssi oli varmaan 1000, mutta sinne mä astelin hymyssä suin tuotantotiimin (ekana päivänä laulettiin tuotantotiimille ja sitte tokalla varsinaisille tuomareille) eteen toteuttamaan mun unelmia. Varsinainen laulu osuus olikin sitten jotain muutakun mitä sen piti olla. :D En oo varmaakaan koskaa laulanu niin huonosti missään kun lauloin sillon ku olis pitäny loistaa.. Ja no ton lauseen jälkeen jokainen varmaan arvaa että EI JATKOON!
En oikeestaan ollu moksiskaan siitä etten päässy jatkoon. Se tarkottaa sitä että ens vuonna menee sitte paremmi, kun tiedän mitä siellä odottaa. (:6 kommenttia:

  1. Henna WTF? mut oon ylpee et uskalsit ja ens kerral paremmin! aina ei voi voittaa! ♥

    VastaaPoista
  2. laita tänne video jossa laulat :))))

    VastaaPoista
  3. ihailtavaa kumminki et menit sinne !

    VastaaPoista