Layout by Julia E.

2. maaliskuuta 2014

You could be my luckJoopa joo on ollu taas vähän hiljasta... Mut tällä kertaa mull on oikeesti hyvä syy, sillä mun oikee ranne on murtunu ja se on kipsissä.. Saan kipsin pois 17.3 eli just ennen meijän työharjottelun alkua, joka on mielenterveys ja päihde - puolella. Tää kirjottaminen on aika kivulijasta ja toi kamera painaa tosi paljon. Mutta kuitenkin täällä mä nyt oon. (: Oltiin eilen koko porukka vietämässä tyttöjen iltaa Lauralla. Kannustettiin Antsku voittoon putouksessa, pelattiin salaisuus- ja alias lautapeliä ja illan lopuks innostuttiin viel ottamaan vähän kuvia.
Huomenna meijän luokka jatkaa viikonloppua, sillä meillä on itsenäisenopiskelun päivä (lue: vapaa päivä). Mulla on suunnitelmissa suunnata illalla viellä Aleksin luo perniöön ja huomenna sitten tukkalääkärille! Luultavasti tulee kuvia tännekkin.

2 kommenttia:

  1. Sul on tosi kiva kampaus! Millä tavalla oot laittanu hiukset takaa kiinni? (:

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) must tuntuu et mull o aina noi ku mun etutukka on nii pitkä :D mut siis otat vaa tost korvajuurest noi hiukset ja vedät ne taakse ohuen ponnarin tai pinni kans, mut tosa mull o ponnarin kans :)

    VastaaPoista