Layout by Julia E.

21. heinäkuuta 2013

Ehkä ensimmäinen...


Haaste.


Tämän pienen palkinnon tarkoitus on löytää uusia blogeja ja auttaa huomaamaan heitä, joilla on alle 200 lukijaa.


1. Kerro 11 asiaa itsestäsi 2.Vastaa haastajan 11 kysymykseen 3. Keksi 11 kysymystä uusille haastetuille 4. Haasta 11 bloggaajaa, joiden blogeilla on alle 200 lukijaa. 5. Kerro, kenet olet haastanut.


1. Oon aikamoinen tuittupää kyllästyn helposti En oo ikinä seurannu mitään TV sarjaa alusta loppuun Haluisin et jäisin ihmisten mieleen En oikeestaan käytä FB:tä enää mihinkään Haaveilen benjihypystä Haluun tatuoinnin mutten tiiä minne Haluun mennä naimisiin Turun tuomiokirkossa Juhlin hyvin harvoin Haluisin et meil olis mökki eikä asuntovaunu Tahdon ''isona'' ensihoitajaks Oon päättäny et elän yli 100-vuotiaaks.

2. Pizza,hamppari,kebab? mäkkäri<3 Yksi paras kaveri vai monta hyvää ystävää? jälkimmäinen Jos saisit muuttaa yhden asian itsestäsi, mikä se olisi? en olis näin laiska Mitä sarjoja seuraat telkkarista ja mikä on paras? parhaillaan kattelen netflixistä ja viaplaysta pakoa, valehtelivia vietteliöitä ja carryn päiväkirjaa katsomosta Jos olis pakko muuttaa ulkomaille, minne muuttaisit? jenkkilään Paras muisto 2012? 13.9.2012<3 Viisi asiaa jotka haluat tehdä ennen kuolemaa? Benjihyppy, asua muutama vuosi pois suomesta, elää yli 100 vuotiaaksi, näyttää kaikille mitä oikeesti osaan ja elää täysillä Mistä asioista olet kiitollinen? Ihmisistä mun ympärillä Seurusteletko/ oletko seurustellut? jep ja jep Mikä on elämän tarkoitus? Rakkaus Asia joka sinua ärsyttää muissa ihmisissä? No riippuu oikeestaan ihmisestä aika paljon mut varmaa tekemättömyys 

3. Lempiruoka ? Onko teillä lemmikkejä, jos on niin mitä? Ootko ollu tänä kesänä töissä ja jos oot nii missä? Mikä blogin kirjottamisessa on parasta? Kumpi: ihana luonne muttei niin ihana ulkonäkö vai ihana ulkonäkö muttei niin ihana luonne? Minkälaiset hiukset haluisit omistaa (väri,pituus,paksuus)? Ootko koskaa ''keräilly' blogilles lukioita, jos oot niin miten? Missä festareilla oot jo ollu ja minne oot menossa? Minkä kameran omistat? Pusu vai hali? Minkälaiset on sun lempikengät? Ootko parhaillaan rakastunu tai joskus ollu rakastunu? 

4. 


1 kommentti:

  1. wtf... sun banneri ja kaikki tän blogin ulkoasun kuvat on muuttunu tollaseks harmaaks palkiks jos lukee "look who's popular, is this your photo? Upgrade to plusfor additional bandwidth.
    Photobucket"

    VastaaPoista