Layout by Julia E.

25. kesäkuuta 2013

Huomenta suomi mikä meininki, meilpäin ollaan iha peltikii..... Tai sitten ei. Täytyy sanoa että tää Juhannus tais olla taas yks niistä parhaista niinko kaikilla muillaki?  

Lähin Torstaina suoraan iltavuorosta Kemiötä kohti. Perjantaina vietin ihanaa vapaapäivää. Perjantai illalla lähettiin kirkkoveneellä soutamaan Teijon rantaa kohti, silllä teijolla oli jonkinlaiset juhannusjuhlat. Yöllä lähin kummitädin kyydillä kotiin ja seuraavana aamuna menin virkeenä töihi. Lauantai päivällä töiden jälkeen mietin että mitä ihmettä teen yksin kotona, joten lähin taas kemiöön. Ja juhlinta senku jatku muilla kera alkoholin minulla ilman. Ja sen kyllä huomas sillä yks autokin löyty yöllä ojanpohjalta, mut onneks vauhti oli hiljanen ja perä edellä mentiin, joten kuskillekkaan ei käyny mitään. Loppujen lopuks suunnitelmat muuttu sen verran että jäin sitten yöks sinne ja aamukuudelta lähin töihin.
Eikä mua oikeestaan kauheesti ees haitannu et kävin välillä töissä, koska tuplapalkkahan siitä rapsahti. Oli kiva välillä seurata kun toiset örveltää ja aamulla saa herätä ilman päänsärkyä.

Tää mun blogin ulkoasu on aivan järkyttävä... mut siihen on kyll tulossa loman jälkeen muutosta. Joten mulla ei oo kauheesti intoa postata, mutta tuun silti kirjotteleen kuulumisia sillon tällön. (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti