Layout by Julia E.

26. joulukuuta 2012

All i want for Christmas is you, my love


Mun ei aluks pitäny tehä tällästä joululahja postausta, mut sitte ko luin tänää kaikkien muitten blogeja ja rakastan just tälläsii lahjapostauksii niii aattelin et teen sit itekki.
Oon eläny tän joululoman ku mikäki kiertolainen. Alkuviikosta oltiin meijän serkuilla yötä. Jouluaaton ruokailujen jälkee lähettii henkan kanssa mun kummitädille ja viime yön majailin perniössä, että vihdoinki pääsee ihan oman peiton alle! 
Tossa alhaalla on vielä muutamat kuvat veljestä ja serkuista. Ja tossa samalla tais sitte toteutuu se NAKED TRUTH, eli pitää julkasta kuva, missä ei oo meikkiä ja missä ei oo muokattu pois kaikkia ihovirheitä. Tossa koko jutussa on ideana todistaa että kaikki bloggaajatki on vaa ihan normaaleja ihmisiä, joilla on samat iho-ongelmat kun muillakin, vaikkei niitä aina muokkausten alta näykkään!


Jaaaaaaa sit mull olis viel yks juttu, ko tarttisin teijän apua.
  Haluutteko että kuvat on muokattu niinko tässä postauksessa ^ vai tollai mite ne on muokattu ton pixrl:llin kautta niinko tossa edellisessä postuksessa? (:

12 kommenttia:

 1. ois kiva tietää et mitä sait keneltäki :) ? ja ehkä tän postauksen muokkaukset kivempii koska must toi toine on vähä ns. ylimuokattu :)

  VastaaPoista
 2. eks tos otsikos oo virhe koska siin lukee all i WHAT is christmas is you ? mut nätti oot :):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kappaskappas! piti kyll korjata se enne ku julkasen mut näköjää unohdin. kiiiiiitos ku sanoit :)

   Poista
 3. tän postaukse muokkaukset on kivempii mut ton viimepostauksen ekakuva on kans hienost muokattu ja sama muutama muuki viimepostauksest :D ja oot törkeen kaunis :)

  VastaaPoista
 4. laita tällaset muokkaukset (:

  VastaaPoista
 5. Mun kuvat on parempii t:ilmari

  VastaaPoista
 6. tälläset on parempii (:

  VastaaPoista