Layout by Julia E.

4. toukokuuta 2014

Cupcakes


Löysin yhestä blogista tälläsen daim-muffinssien ohjeen ja koska en keksiny näin sunnuntai iltapäivällä muuta tekemistä niin päätin koikella noita. Mä en ikinä onnistu muffiensseissa, koska ne aina tursuu yli uunissa, mut nyt kerranki voin itte sanoo et noist tuli ihan hyvännäkösiä ja mikä tärkeintä hyvän makusia.


Taikina
150g Daim suklaata
150g rasvaa
1,5dl sokeria
2 kananmunaa
3,5dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
2,5rkl kaakaojauhetta
1,5dl maitoa tai kermaa

Aluksi pitää raastaa suklaa pieneksi, muistakaa säästää 8 palaa kuorrutetta varten. Vaahdota leivontarasva ja sokeri kuoheaksi ja kun vaahto on valmista, paa munat joukkoon yksitellen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vaahdon sekaan ja lopuksi lisää sinne viellä maito tai kerma. Lopuksi sekoita viellä suklaarouhe joukkoon, ilman tehosekotinta esim, lusikalla. Sitten vaan taikina pikku vuokiin ja uuniin 12min 225astetta. 


Kuorrute
200g Philadeelphia tuorejuustoa
1 munan keltuainen
0,5dl sokeria
8palaa Daim suklaata
2,5dl kermaa

Taas pitää aluksi raastaa suklaa pieneksi. Laita 0,5dl kermaa ja suklaarouhe kattilaan ja sulata se meidolla lämmöllä kokoajan sekoittaen. Laia toiseen astiaan tuorejuusto, keltuainen ja sokeri ja vatkaa ne keskenään. Sekoita joukkoon sula suklaa. Sitten viellä erillisessä purkissa (varautukaa kauheeseen tiskivuoreen) pitää vaahdottaa 2dl kermaa, jonka jälkeen lisää se tuorejuusto-suklaa sekoitukseen. Kaada koko seos pursotin pussiin ja pursoittele jäähtyneiden cupcakejen päälle, ja lopuksi viellä ihania strösseleitä päälle koristeeksi. 


ps. toivottavasti tykkäsitte postauksesta ja uskaltaudutte kokeilemaan itse ohjetta! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti