Layout by Julia E.

5. marraskuuta 2012

Can I just stay here Spend the rest of my days here, yeah !Toho alkuu laitoin kaks tollasta aika turhaa kuvaa mitä nappasin tossa illalla, jottei täst postauksest tulis iha tyhjä! Mut mua rupes tänää ärsyttää ihan järkyttävästi se, että huomasin sen että ihmiset tulee joka paikkaa sitte aina vähintäänki 3min myöhässä.. Eilen ootin kaveria joka ilmesty sitte sovitusta ajasta puol tuntia myöhässä ja tänään venailin porukoita hakemaan mua harkoista ja yllätysyllätys hekin myöhässä.. ja ulkona kylmässä toi puolki tuntia on hyyyyvin pitkä aika! 
Onko siitä sitte tullu jonkilainen tapa et joka paikkaa pitää aina mennä se pari minuuttia myöhässä ettei vaa tarvii yksinää odotella sitä toista? Mulla itelläni on aina hirveen tarkat ne ajat et millon lähen jonnekki, koska en haluu myöhästyy, sillä onha se ainaki musta sitte noloo selitellä jälkeenpäin sitä et miks ei tullukkaa ajallaa.. Tottakai sen ymmärtää jos on ollu vaikka jotain liikenne ruuhkia yms, mutta jos syynä on vaa se että lähin himasta 5min myöhemmi kun olis pitäny. Kylläse ainanen muiden odotus jossain vaiheessa rupee nuppia kiristää.
Terv. Tyttö, joka ei ole kertaakaan myöhästynyt koulusta, ja opiskelenhan sentään jo Amiksen ekalla!

Mitä mieltä te ootte tästä?

10 kommenttia:

 1. en itekää jaksa tommost! ja en kans oo ikin myöhäs! oot nätti muute tossa vikassa :))

  VastaaPoista
 2. Ihan samaa mielt sun kans! Mul kans eräs ystävä, jonka varmasti säki tiiät. Se on AINA vähintään sen puol tuntii myöhässä ja sit keksii jonku tekosyyn miks on .... terv. tyttö joka ei oo ikinä myöhästyny!

  VastaaPoista
 3. no mä myöhästyn joka paikast PAITSI koulust ! tuntuu et mua saa aina odottaa ja onha se vähä noloo mut mun kaverit on tottunu et oon huono lähtee ja siit 5-10min myöhästymisest on tullu melkee jokapäiväst :DD ite kans taas inhoon odottamist mut en oikee ymmärrä miks kosk mua saadaa aina odottaa ?:D terv.tyttö joka on tosi usein myöhässä xd ainaki mut erottaa näitte aina aikasi olevien kommenttie joukost XDXDDD

  VastaaPoista
 4. haha nomut hei sä sentää kehtaat myös myöntää sen (:

  VastaaPoista
 5. oon iha samaa mielt ku mullaki on pari kaveria jotka ei yksinkertasest osaa kattoo kelloo ja saattaa tuulla jopa yli 4 tuntii myöhäs! :D mut kyl määki myöhästelen et ei sille aina voi mittää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niiiii mut se on viel kaikist ärsyttävint jos ei ne ilmota mtn ja sit alkaa huolestuu (:

   Poista
 6. neiti täydellinen...

  VastaaPoista