Layout by Julia E.

15. lokakuuta 2012

EnjoyiNG LIfe


Maroon 5 - This Love

Kotiuduttiin tossa just hetki sitte tuolta mereltä. Eli käytii perheen kanssa Turku-Tukholma-Turku -risteilyllä, joka lähti eilen illalla ja tänää sitte palas. Ja mulla tulee kans joka kerta se sama tunne et se eka ilta lentää ku siivillä ja sit se seuraava päivä matelee ihan ku etana.. Mutta ihan kivaa oli ja hengis selvittii, sehän on se pääasia.
Tää oli muutenki aika kaikin tavoin onnistunu vklp, sillä perjantai kulu siinä kun olin vahtimas kahta poikaa. Lauantaina lähettii kahentoista paikkeella mynämäkee kohti, koska meijän joukkueella oli eka sarjaturnaus joka loppujen lopuks meni paremmin ku hyvin! Eka peli Paimion Ruoskaa vastaan me voitettiin  3-1 ja toinen niitä mynämäkeläisiä vastaan 3-2. Siitte puol yheksän paikkeella ku tulin himaa nii aleksi tuli meille yöks. Ja sunnuntai aamul ku hän lähti omaan pelii nii mä menin taas vahtiin noita ihan huippu poikia! Ja illalla sit lähettiinki laivalle.
Loppuviikoks mul ei sit oikee ookkaa mitää suurii suunnitelmii, muuta ko rentoutuu ja nukkuu kunnolla. Kai mä sit vaa oottelen tota syysloman jälkee alkavaa vanhainkoti -jaksoa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti