Layout by Julia E.

6. syyskuuta 2012

Salon ilmaisjakelusta päiväää !

Huomasin tossa yks päivä että en oo koskaa pahemmi oikeestaa kertonu tosta mun ''työstä''. Sillä suurin osa varmaa teistäki lukijoist tietää et joo jaan roskapostii ja aattelee et jaajaa, mut oikeesti se on sillee tosi tarkkaa ja rankkaaki viellä nii aattelin nyt sitte tehä teille siit oikee kokonaisen postuksen!

Eli oon siis töissä Salon ilmaisjakelussa, eli jaan siis suomeks sanottuna oikeesti sitä roskapostia. Jako päivät on keskiviikkona ja lauantaina. Meille tulee tiistaisin ja perjantaisin lehtiä vinopino ja kaikki eri lehdet on omissa pinoissa ja yhtä lehteä on aina n.400 kpl. Eli homma alkaa välistämisellä, eli laitetaan lehtiä toisen lehden väliin. Ja haastavaa siitä tekee sen et on tietyt ''määräykset'' et mihen välii sen lehden voi sitte laittaa.


Sen jälkee sitte pakataa ne kaikki lehtiniput tonne auton takapenkille ja lähetään kierrokselle. Jaadaan yleensä mun veljen kanssa toi alue puoliks, mutta nyt ko hänellä on solisluu murtunu ja 6 viikkoa liikunta kieltoo nii yksi on sit mentävä ja se on kaks kertaa rankempaa ! :D


Tossa on toi meijän alue. Oon pahoillani ulkopaikkakuntalaiset, kun ei oo parempaa karttaa mutta kyllä toiki menettelee(: Mutta niin tolla alueella on siis 3 rivitaloa, 22 kerrostaloa, jossa vaan 5:llä on yhteislaatikko siinä alhaalla, eli ei tarvii juosta sinne yläkertaa asti ovelta ovelle. ja n. 55 omakotitaloa.


Joo noi vaatteet ei tietty oo mitkää parhaat mahdolliset mut eikai sillä väliä. Ja tosiaan aikaa tohon menee pyöreesti n. tunti. Vaikka noilla määrillä mitä teille tossa luettelin nii vois kuvitella että tohon menee ikä ja terveys mutta oikeestaa se menee melkee lenkistä, ja siinä tulee sitte käsille tekemistä ku joskus noi 15-18 lehtee mitkä suurinpiirtee menee yhtee taloo painaa joskus iha törkeesti!


Ja kaikki loppuu sit aina siltä päivältä siihe ku viedään noi ylimääräset lehdet suoraa lehtienkeräys pisteelle! (:

Kerranki tuli nyt jtn erillaista. Toivottavast tykkäsitte(:

3 kommenttia:

 1. vähä kiva postaus !!!!:)kuin paljon saat palkkaa?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootinki jo et joku tulee kysyy mut siis about 140 kk ja puolet siit menee sit henkal (:

   Poista
 2. Tätä oli jotenki kiva lukee! :D

  VastaaPoista